Ruim assortiment van premium sterke dranken!

NL FR
#}

Singleton of Dufftown Tailfire 40° 70 cl

Tijdelijk onbeschikbaar

€ 38.52

Singleton Tailfire is een levendige oproeping van Dufftown's fruitige karakter met noten van verse rode bessen.
Een veelzijdige, smaakvolle aard betekent dat hiervan puur of met een beetje water of ijs van genoten kan worden.
Een smaak van malt en groen gras die snel verzacht, met rijke fruitnoten en een vleugje kruiden tegenover zoete eikenhouten noten.
Een droge eikenhouten afdronk met een romig vleugje kokosnoot.
Een zoete, rode bessenneus - aardbeien, pruimen, frambozenjam en vers gemaaid gras maken ruimte voor vanille en geroosterd eikenhout.
Buitengewone winnaar zilveren medaille 2015 - International Wine & Spirits Competition.


Singleton Tailfire is een levendige oproeping van Dufftown's fruitige karakter met noten van verse rode bessen, gerijpt in Europese eikenhouten vaten met noten van zoete vanille. Deze betoverende nieuwe uitdrukking van de Singleton of Dufftown is gerealiseerd door een speciale keuze in eikenhouten vaten, die de verschillende kenmerken van de Dufftown-distilleerderij verbetert. De voormalige rijpingsvaten van sherry worden speciaal gekozen om de sappige rodebessensmaak en de zoete aroma's van vanille en vers gemaaid gras te versterken. Als ervan gedronken wordt verzacht de smaak van malt en groen gras snel, met rijke fruitnoten en een vleugje kruiden tegenover zoete eikenhouten noten die leiden naar een droge eikenhouten afdronk met een romig vleugje kokosnoot. De neus wordt gevuld met een zoete, rode bessenneus - aardbeien, pruimen, frambozenjam en vers gemaaid gras bieden een afgeronde maltheid en maken ruimte voor vanille en geroosterd eikenhout. De veelzijdige, smaakvolle aard van Singleton Tailfire betekent dat hiervan puur of met een beetje water of ijs van genoten kan worden. Deze levendige single malt is een perfect geschenk voor verjaardagen, kerst of Vaderdag. Maar het perfecte geschenk van een persoon aan de ander draait niet alleen om wat er in het papier zit. Het perfecte geschenk draait om het verhaal en de betekenis die er aan wordt gegeven.
Meer details
Product Singleton of Dufftown Tailfire 40° 70 cl
Categorie root - Whisky
Merk Singleton
Mond Als ervan gedronken wordt verzacht de smaak van malt en groen gras snel, met rijke fruitnoten en een vleugje kruiden tegenover zoete eikenhouten noten die leiden naar een droge eikenhouten afdronk met een romig vleugje kokosnoot.
Volume 70cl
Soort Single Malt
Land Schotland