Ruim assortiment van premium sterke dranken!

NL FR
#}
beemarketbe logo

WELKOM OP BEEMARKET

Wie zijn wij?

BeeMarket is een initiatief van 2 vrienden, Benoît Marlier en Régis Francart. Wat hebben wij gemeen? Wij houden van goede dingen: een gastronomisch etentje met onze partner, met vrienden, met familie; een lekker glaasje naast een knetterend vuurt na een stevige wandeling. Maar bovenal, houden wij van het ontdekken en uittesten van nieuwe dingen. En we zijn snel tot de vaststelling gekomen dat het niet altijd evident is om die producten te vinden. Juist daarom en om de toegang naar uitzonderlijke producten te vergemakkelijken, hebben we besloten - rond een goed glas, dat spreekt voor zich - om het nuttige aan het aangename te koppelen en een eigen verkoopssite te lanceren.

Wat verkopen wij?

Zin in een Belgische whisky, een Spaanse gin of een Filippijnse rum? U bent aan het juiste adres! BeeMarket brengt een brede selectie premium producten samen op één plaats. Wij bieden u reeds meer dan 1.000 referenties uitzonderlijke alcoholische dranken en champagnes aan! Waarschijnlijk de ruimste keuze beschikbaar in België. Wij gaan het hier echter niet bij laten: BeeMarket is een virtuele markt met als doel u zo veel mogelijk ontdekkingen aan te bieden door andere producenten of handelaars die hun producten willen verlopen op ons platform te verwelkomen.

Van waar ons logo?

De bij symboliseert de zoektocht naar de beste nectars. In een bijenkorf zoemt het van de activiteit en het is het werk van alle bijen die toelaat de perfectie te bereiken. Zo zal op BeeMarket het netwerk van handelaars elkaar vesterken om u het beste van het beste aan te bieden.